Cookie- og privatlivspolitik


1: Privatlivspolitik

Når du besøger vores website (www.jetnet.dk) og tilmelder dig vores nyhedsbrev, indsamler JETNET, en del af FASTSPEED A/S, CVR-nr. 39 97 66 25 (“JETNET”, “os”, “vores”, “vi”) oplysninger om dig. Denne privatlivspolitik har til formål at oplyse dig om, hvordan og til hvilke formål vi indsamler og behandler dine personoplysninger.

JETNET er dataansvarlig for dine personoplysninger. Den anvendte betalingstjeneste er dataansvarlig for kort- og transaktionsoplysninger. Al henvendelse til JETNET kan ske via kontaktoplysningerne anført nedenfor under punkt 1.7.

1.1: Typen af personoplysninger, formål og retsgrundlag

Når du besøger vores hjemmeside, indsamler vi automatisk oplysninger om dig og din brug af hjemmesiden, f.eks. hvilken type browser du benytter, hvilke søgetermer du bruger på hjemmesiden, din IP-adresse, herunder din netværkslokation, og informationer om din computer.
Formålet med behandlingen er at optimere brugeroplevelsen og hjemmesidens funktion, samt foretage målrettet markedsføring. Denne behandling af oplysninger er nødvendig for, at vi kan varetage vores interesser i at forbedre hjemmesiden samt vise dig relevante tilbud.

Når du køber et produkt, indsamler vi de oplysninger, du selv afgiver, og som vi skal bruge for at kunne levere vores produkt til dig. Oplysningerne behandles til håndtering, installation samt opfyldelse af kontrakten mellem dig og JETNET.
De personoplysninger, vi indsamler til disse formål, er navn, e-mailadresse, telefonnummer, betalingsmåde, betalingsoplysninger og ordreinformation. Formålet med behandlingen er at kunne levere de produkter, du har bestilt, og i øvrigt opfylde vores aftale med dig.
Oplysninger om dine køb kan vi også behandle for at overholde lovkrav, herunder til bogføring og regnskab. Retsgrundlaget for behandlingen er Databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra b og c.

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev, indsamler vi oplysninger om dit navn og din e-mailadresse. Formålet med behandlingen er at varetage vores interesse i at sende nyhedsbreve til dig.

Såfremt vi ønsker at behandle dine personoplysninger til andre formål end det, personoplysningerne oprindeligt er indsamlet til, vil vi forud for den videre behandling give dig oplysninger om dette formål.

1.2 Modtagere af personoplysninger

Dine personoplysninger kan overlades til vores databehandlere, inklusiv vores hostingleverandører og andre, der behandler oplysninger på vores vegne. Vi har indgået en databehandleraftale med alle vores databehandlere, der lever op til kravene i Databeskyttelsesforordningens art. 28 og som pålægger disse databehandlere at gennemføre passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger på en sådan måde, at behandlingen opfylder kravene i Databeskyttelsesforordningen og sikrer beskyttelse af dine rettigheder.

JETNET har indgået aftaler med dataansvarlige, som vil modtage dine oplysninger for at kunne opfylde vores aftale med dig. Vi har følgende dataansvarlige/hostingleverandører som behandler dine oplysninger:
TDC NET A/S
Eniig Fiber A/S
Nord Energi Fibernet A/S
SE Fibernet A/S
EWII Fibernet A/S
OneFiber

Vi opbevare oplysninger om din kontrakt med JETNET, med gældende leverandør, for at kunne overholde vores forpligtelse jf. bogføringslovens § 10.

Dine personoplysninger kan endvidere videregives til myndigheder, i det omfang det følger af en retlig forpligtelse, og er nødvendigt for at udføre den opgave, JETNET har fået pålagt eller er nødvendigt for, at vi kan forfølge en legitim interesse.

1.3 Validering af medlemskaber

Hvis du anvender en rabatkode, som led i et medlemskab hos en af vores samarbejdspartnere, anvender vi din mail og telefonnummer som validering af dit medlemskab, hos samarbejdspartneren.

1.4 Tredjelandsoverførsler

To af vores databehandlere, Google Analytics v/Google LLC. Og Facebook Inc., er etableret i USA. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger er sikret gennem EU kommissionens standardkontrakter.

1.5 Dine rettigheder

Med henblik på at skabe åbenhed omkring behandlingen af dine oplysninger, skal vi som dataansvarlig oplyse dig om dine rettigheder i henhold til Databeskyttelsesforordningen.

1.5.1 Oplysningspligt

Du har ret til at få oplyst hvilke personoplysninger vi behandler om dig.

1.5.2 Ret til indsigt

Du har ret til at få en kopi af dine personoplysninger udleveret. For at beskytte dine oplysninger skal JETNET kunne bekræfte din identitet, før vi giver dig adgang til oplysningerne. Disse oplysninger bliver udleveret i et almindeligt maskinlæsbart format.

1.5.3 Ret til at ændre

Hvis du mener at de oplysninger vi har på dig, er forkerte, opfordre vi dig til at kontakte os, så vi kan rette oplysningerne. JETNET har dog ret til at afvise din anmodning, hvis den er ubegrundet.

1.5.4 Ret til sletning

JETNET har en slettepolitik, som sikrer at vi ikke opbevare personlysninger længere ned højst nødvendigt. Du kan dog anmode om at få slettet dine oplysninger.

1.5.5 Ret til begrænsning af behandling

Du har ret til at få standset behandlingen af dine oplysninger, når du:

  • mener at oplysningerne er forkerte.
  • behandlingen er ulovlig. I stedet for at få slettet personoplysningerne, kan du få stoppet behandlingen.
  • vi ikke længere har brug for personoplysningerne for at kunne opfylde det oprindelige formål med behandlingen, men vi skal beholde oplysningerne for at kunne oprette, udøve eller forsvare juridiske krav.
  • du gør indsigelse mod behandlingen i henhold til databeskyttelsesforordningens artikel 21.

1.5.6 Ret til dataportabilitet

Du har ret til – i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format at modtage dine personoplysninger, når du selv har givet oplysningerne til os.
Du kan få overført oplysningerne til en anden dataansvarlig.

1.5.7 Ret til at klage til tilsynsmyndigheden

Du har til enhver tid ret til at indgive en klage til Datatilsynet over vores behandling af dine personoplysninger. En klage kan blandt andet indgives på mail til dt@datatilsynet.dk eller via telefonen på +45 33 19 32 00. Du kan læse mere om datatilsynet på www.datatilsynet.dk.

1.6 Sikkerhed

Vi har gennemført passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at dine personoplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes, ændres eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab eller misbruges.

1.7 Kontaktoplysninger

JETNET er dataansvarlig for de personoplysninger, som indsamles via websitet, vores nyhedsbrev eller i forbindelse med køb af vores produkter.

Hvis du har spørgsmål eller bemærkninger til denne privatlivspolitik eller ønsker at gøre brug af en eller flere af dine rettigheder, kan du kontakte:

JETNET, en del af FASTSPEED A/S
CVR-nr.: 39 97 66 25
Bygmestervej 10, 2 tv.
2400 København NV

E-mail: hej@jetnet.dk


2: Cookiepolitik

Vores website anvender cookies med det formål at tilpasse og forbedre indholdet på siden.

Cookies er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil, tablet el. tilsvarende med det formål at genkende din enhed, huske indstillinger, udføre statistikker og målrette annoncer. En cookie er ikke et program, der kan indeholde skadelige programmer eller virus.

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper os desuden med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden til dine behov og interesser. Cookies husker f.eks., hvad du har lagt i en eventuel indkøbskurv, om du tidligere har besøgt siden, om du er logget ind og hvilket sprog, som du gerne vil have vist på hjemmesiden. Vi bruger også cookies til at målrette vores annoncering over for dig. Helt overordnet anvendes cookies således som del af vores service til at vise indhold, der er så relevant som muligt for dig.

2.1: Hvor længe lagres cookies på din enhed?

Det varierer fra cookie til cookie, hvor længe en cookie opbevares på din enhed. Opbevaringsperioden regnes fra dit seneste besøg på websitet. Du kan se opbevaringsperioden for hver enkelt cookie i skemaet nedenfor.

2.2: Sådan blokerer eller sletter du cookies

Du kan altid blokere cookies på din computer, tablet eller telefon ved at ændre indstillingerne i din browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender.

Du skal dog være opmærksom på, at der ved blokering af cookies er mange funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi de forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager.

Du kan finde en vejledning til, hvordan du sletter cookies på din browser nedenfor.

Vær opmærksom på, at du ved brug af flere browsere er nødt til at slette cookies ved at ændre i indstillingerne på samtlige browsere.


Denne side er sidst opdateret: 24.08.2021